Retur & reklamation

Transportskador

Om du upptäcker att en vara har skadats i transporten eller på något annat sätt så måste du kontakta oss inom 5 dagar. Kontakta då vår kundservice på telefon 0768-426114.

Byte och returer

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria och ej använda varor utan att ange någon anledning.

Du betalar själv returfrakten. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från det att varan mottagits. Ångerrätt gäller EJ beställningsvaror, som bla. Americana Classic Vintage, Cirkuslampan och möbler. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, www.konsumentverket.se.

Vi återbetalar summan för det returnerade varorna. Vi återbetalar ej kostnader för frakt och eventuella expeditionskostnader som uppkommit vid köptillfället. Observera att returen måste skickas till oss och inte till ett utlämningställe. Vi har tyvärr ingen möjlighet att hämta ut dessa paket.

Returadress:

Lilla Byrån i Onsala AB

Horsekullevägen 34

43937 Onsala

Reklamation

Om en vara är felaktig eller felexpedierad ska du så snart som möjligt kontakta info@lillabyran.com och ange felet, så får du information om hur du ska gå tillväga.

Vi står för kostnaden vid dessa returer. Transportskada ska anmälas till utlämningsstället så snart skadan upptäcks.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer Lilla Byrån i Onsala AB att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

Lilla Byrån i Onsala AB
Horsekullevägen 34
439 37 Onsala

Tel: 0768-426114
Epost: info@lillabyran.com