Inredning/Homestyling

Inredningshjälp

Ska ni flytta till nytt boende och vill ha hjälp att inreda redan från början eller känner ni att ni behöver nya idéer för att få ert hem mer harmoniskt?

Denna tjänst skräddarsys efter just era behov och visioner.

Kontakta Lilla Byrån för mer information och för att lägga upp en plan som passar just er.

Pris: Offert.

Webbaserad inredningskonsultation

Vill du ha hjälp att lyfta fram ditt hem lite extra?

Då hjälper Lilla Byrån gärna till med en webbaserad inredningskonsultation.

Det spelar ingen roll var i landet du bor.

Ni skickar bilder till mig via mail på de rum ni vill ha hjälp med.

Vi går igenom idéer och ni får förslag på hur just ditt hem ska bli som du tänkt dig.

Ni får ett förslag på vad ni kan åtgärda och förändra.

Slutligen får ni en inköpslista med förslag på produkter som skulle kunna passa in i just eran bostad.

Pris: Från 750kr.

Homestyling

Homestyling eller homestaging som det också kallas, är ett utmärkt verktyg för att höja värdet på din bostad vid en försäljning.

Lilla Byrån hjälper spekulanterna till din bostad att känna sig mer hemma och ger dem utrymme att föreställa sig hur det skulle vara att själva bo i just ditt hus eller lägenhet.

Bostadsspekulanter har ofta högt ställda krav på hur deras bostäder skall se ut och många har ett stort intresse för heminredning.

Därför är det extra viktigt att presentera din bostad på ett representativt sätt med högkvalitativa och lyxiga material som ger fantasin en extra skjuts.

Genom att noggrant välja belysning, inredningsdetaljer och möbler för att framhäva det som är unikt med just din bostad, kan värdet på din bostad höjas rejält.

Liten homestyling:

En styling med utgångspunkt från era befintliga möbler.

Ni får en inköpslista och åtgärdslista så att ni själva kan inreda och styla upp er bostad inför försäljning.

Konsultationen tar omkring 2-4 timmar och är till för er som själva vill styla er bostad inför fotografering och visning.

Mellan homestyling:

Utöver tjänsterna som ingår i en liten homestyling ingår även komplettering med viss belysning, möbler, rekvisita och textilier för att göra ett extra inbjudande första intryck.

Stor homestyling:

En stor homestyling innefattar en komplett inredning av ett tomt objekt med belysning, blommor/växter, möbler, textiler och allt däremellan – anpassad efter objektet och tänkbar målgrupp.

Varje nivå och dess innehåll och pris anpassas dock efter era behov och förutsättningar.

Bra att veta: Homestyling är en avdragsgill försäljningskostnad!

Precis som mäklararvodet är kostnaden för homestyling/homestaging avdragsgill och tas upp under ”utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5.

Detta fastställs i Skatteverkets ställningstaganden 8/05 ”konsultation och fotografering, ommöblering, lån/hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen, tillfällig magasinering av möbler och annat under visningen.”