Gröna Gredelina Detoxbad

189,00 kr

1 i lager

Artikelnr: 1046 Kategori: Taggar: , Brand:

Beskrivning

Gröna Gredelina Detoxbad

Ekologiskt Detoxbad, ett badsalt som är framtaget enligt gamla traditioner och har använts sedan sekler tillbaka.

Användning: Häll ca 3-5 msk ekologiskt detoxbad i badet, kryp ner och slappna av.

Kombinationen utav magnesiumsalt, bikarbonat, mineralsalt samt örter och eteriska oljor som anses rensa din kropp på metaller och gifter.

Badsaltet är avkopplande och det är normalt med lätt eftersvettning då kroppen fortsätter rensa sig. Magnesiumsaltet (som även kallas epsomsalt) är även väldigt effektivt vid led och muskelvärk.

Ta gärna detoxbadet på kvällen då man lätt kan bli sömnig efteråt, bra även för barn som har svårt att komma till ro.

Tänk på att bara smörja huden med naturliga oljor som kokosolja eller black cumin oil Nigella efter badet då porerna är öppna och extra mottagliga samt att dricka vatten.

Kombinera gärna med yoga och juicedetox.

Ekologiskt Detoxbad innehåller Magnesiumsalt som kallas även för epsomsalt, används ofta av personer som tränar väldigt mycket eftersom musklerna återhämtar sig snabbare och bättre.

Det finns även många intressanta studier som visar att magnesiumsalt är bra mot så mycket mer än vad man tidigare trott.

Allt som är en muskel påverkas, hjärnan är en muskel så vi slappnar mentalt, hjärtat mår bra utav det och det finns kopplingar mellan olika hjärtproblem och magnesiumbrist.

Även olika typer utav kramp blir bättre och den senaste studien visade på kopplingen astma och magnesiumbrist.

Magnesium fanns tidigare i vår jord och vi fick i oss det med maten men med tiden har jorden urlakats på magnesium varpå det är vanligt med magnesiumbrist.

Magnesium är en utav de få mineralerna vi kan ta upp genom vår hud, även ett fotbad gör stor skillnad.

  •  Innehåll: INCI; sodium chloride (mineralsalt)*.Sodium bicarbonate (Aluminiumfritt bikarbonat), Magnesium chloride (magnesiumsalt) torkade örter*, eterisk olja utav lavendel & salvia*.

* = ekologiskt odlade ingredienser.

  • Volym: 500 gram.