Hållbar inredning

Hållbar inredning gör det möjligt att skapa ett vackert hem utan att påverka klimatet negativt.

Lilla Byrån har specialiserat sig på klimatsmart inredning där varje detalj och möbel valts med hållbarhet och kvalitet i fokus. Vi har valt att enbart sälja produkter som gör minsta möjliga klimatpåverkan. Hos oss är det enkelt att handla miljövänlig inredning!

Fler och fler börjar göra miljömedvetna val för att skona miljön och det vill Lilla Byrån uppmuntra. I vår webbshop samt i vår fysiska butik erbjuds du därför ett sortiment som vi valt ut med stor omsorg. Vi säljer varor från välkända designers och är mycket måna om att de ska uppfylla våra högt ställda krav på hållbar inredning.

hållbar inredning

Hos oss kan du köpa hållbar inredning till hemmet.

Miljövänlig inredning i tidlös design

Vår policy är att enbart köpa in tidlös design som våra kunder kan ha glädje av i många år. Fokus ligger på kvalitet och naturliga material i så hög utsträckning som möjligt. Vi prioriterar miljövänlig inredning som präglas av ett genuint hantverk. Hos oss hittar du även underbar hudvård där ingen produkt innehåller parabener.

Hållbar inredning – tips på hur du kan tänka när du väljer klimatsmart inredning

Tycker du att det verkar svårt att veta vad som är klimatsmart inredning och hur du ska tänka? Fråga gärna oss – vi vet hur du kan skapa ett personligt och smakfullt hem utan att påverka miljön negativt.

Att vara klimatmedveten blir mer och mer viktigt och det handlar om både hur vi tänker och hur vi agerar. Drömmer du om att inreda din bostad men känner dig osäker på hur det går till att satsa på miljövänlig inredning?

Vi har samlat några råd som förhoppningsvis kan vara till hjälp när du bestämt dig för att välja klimatsmart inredning:

  • Ha inte för bråttom – köp sådant som du vet att du kommer vilja ha länge.
  • Välj material med omsorg och leta gärna efter miljömärkning
  • Har produkten du funderar på tillverkats på ett sätt som är skonsamt mot miljön?

När du väljer hållbar inredning så skapar du ett hem som är bra både för dig, ditt hem och för framtiden.

Kontakt

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om hållbar inredning. Har du frågor om vad miljövänlig inredning är för något? Vill du ha tips om hur du kan förändra ditt hem med hjälp av klimatsmart inredning? Lilla Byrån hjälper dig gärna!